"Заек с витамин - С" получи условна присъда за порнография

Под това име се е подвизавал осъденият мъж
28 авг 2019 13:17,
15
"Заек с витамин - С" получи условна присъда за порнография
Снимка: Прокуратура Пресцентър

По обвинение на Районна прокуратура – Елена и след  одобрено от съда споразумение, осъдиха мъж за държане на порнографски материали, съобщават от пресцентъра на Прокуратурата.

Подсъдимият Г.Т. е признат за виновен и осъден за това, че за времето от  2016 г. до ноември 2017 г., при условията на продължавано престъпление в село в община Елена, използвайки компютърна конфигурация и неустановен IP адрес и представяйки се в социалната мрежа Facebook, както и в Skype с името „Заек с витамин – С“, склонил пет лица ненавършили 14 годишна възраст, да участват и наблюдават порнографски материали,

Осъден е и по обвинение, за това, че на 31.01.2018 г.,  в село в община Елена, в ползван от него имот, държал за себе си на преносим компютър, на карта памет и на вътрешно хранилище на мобилен телефон „Samsung“, порнографски материали, представляващи 203 файла със снимки и видеоклипове на лица от двата пола, изобразяващи открито сексуално поведение, за създаването на които са използвани лица, които изглеждат като ненавършили 18 години.

"За извършените деяния е осъден на девет месеца лишаване от свобода, изпълнението на което на основание чл. 66 от НК е отложено за срок от три години и  глоба  200 лв., която да заплати в полза на държавата", обобщават от Прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПОРЕДНИЯ ПЕДОФИЛ
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКаква пандела, бе ? Пише си "УСЛОВНО".Ай бегай да си пиеш витамин ц-то със заека, та да си подобриш концентрацията на ума!
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълен смях..."в ползван от него имот, държал за себе си на преносим компютър, на карта памет и на вътрешно хранилище на мобилен телефон Samsung, порнографски материали, представляващи 203 файла със снимки и видеоклипове на лица от двата пола, изобразяващи открито сексуално поведение, за създаването на които са използвани лица, които изглеждат като ненавършили 18 години"
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За защитаващия педофила ще кажа че децата са предварително набелязвани,следени, заплашвани - праща и са им снимки на домовете и училищата им със заплахи за отвличане и убийство които са си напълно реални.Били са изнудвани за лични срещи и голи клипове.ЗА ТОЗИ *** ТРЯБВА ЛИНЧ а не 200 лева
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм категорично против педофилията и джендъризма който ни налагат, но съм малко объркан от тая статия.Как тоя е показвал на децата порнографски снимки? Пращал им ги е по пощата ли? НАвирал ги е насила пред лицата им ли? Щото в нета такива, че и къде по-лоши снимки има бол. И нета няма как да знае дали ги гледа дете или възрастен.Не ме разбирайте погрешно! Тоя си е за бой, ама на тези деца, мама и тате не са ли им казвали, че са още малки да гледат такива неща?!
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глоба 200 лева и условна присъда за ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЯ И СЛЕДЕНЕ И ТОРМОЗЕНЕ НА ДЕЦА С ЦЕЛ ИЗНАСИЛВАНЕ.БРАВО, ЕВАЛА ПРОКУРОРИ.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, на педофилите трябва да се дават условни присъди и също така да не се разпространяват името и снимката им за да могат необезпокоявано да си набелязват деца за тормоз, изнасилване и убийство.Утре Маринчо ще го пуснат с мъмрене.БХК хареса това.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откакто сеяндурите се открехнаха настана анархия. Анархия накъдето и да погледнете. Като почнете от високите етажи на власта та до най малкото въшливо селце. Анархия анархия и пак анархия. И каква е тази присъда. Това наказание ли е. Сеянин Сеянин не съди. Както и Гараван Гарвану око не вади.
2
1
 
21
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
К,ъв затвор бе? Не разбрали ли че е условна? Чети по-внимателно!
1
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега в затвора наистина ще стане "Заек с витамин C" :)